Wat kunnen wij voor u doen?

Hieronder ziet u een overzicht van onze services. Dit is niet alles wat we doen. Op aanvraag is een hoop mogelijk!

Services

Het is onbegonnen werk om hier alles op te schrijven wat wij voor u kunnen doen. Maar het lijkt ons wel handig om u een idee te geven van wat er mogelijk is. Hebt u iets in gedachten voor uw tuin en vindt u het hier niet terug? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als we een bepaald onderdeel zelf niet zouden doen, kennen wij genoeg collega’s die met dezelfde passie en professionaliteit met uw tuin aan de slag gaan. Waarbij wij uiteraard gewoon uw aanspreekpunt blijven.

Werkzaamheden

Overig

Werkzaamheden

Tuinaanleg

U wilt een nieuwe tuin aanleggen of een bestaande tuin veranderen of uitbreiden. Dan kunnen wij vanaf het begin met u meedenken over de mogelijkheden. We komen graag bij u langs om uw wensen en ideeën te bespreken. Ook als u zelf nog geen idee hebt, kunt u ons gerust met een of meer voorstellen laten komen. Als specialisten houden wij rekening met dingen waar de meeste mensen niet direct aan denken, zoals de stand van de zon/lichtinval en bodemsamenstelling.

Tuinonderhoud

Een tuin aanleggen is één ding, maar hij moet ook onderhouden worden, met de juiste materialen, op de juiste manier en op het juiste moment. Het is belangrijk om met alle factoren rekening te houden, zoals de tijd van het jaar, afvoermogelijkheden en dergelijke. Ontzorgen vinden wij heel belangrijk; zo kunnen we voor u een jaarplan opstellen wanneer we welke werkzaamheden het beste kunnen uitvoeren en ze desgewenst alvast inplannen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Containerservice

Ook willen wij u graag wijzen op onze containerservice. Met name bij de wat grotere projecten is deze service ideaal voor de aanvoer van grondstoffen en materialen, en voor de afvoer van allerlei soorten afval.